فصل گیلاس است و نمیتوان از این میوه ارزشمند چشمپوشی کرد. در ادامه مطلب، 7 مورد از مهمترین دلایلی که باعث میشوند خوردن گیلاس رو به شما توصیه کنیم، با شما در میان میگذاریم.
آنتیاکسیدانها روند پیری رو کند کرده و از بروز بیماریهای مزمن مثل بیماری قلبی، سرطان، آلزایمر و نیز چاقی جلوگیری میکنند.
شاخص گلایسمیک (GI) گیلاس از بسیاری از میوههای دیگر، پایینتر است. این یعنی قند خون و میزان انسولین رو دچار نوسانات ناگهانی نمیکند. لذا در برابر دیابت از ما محافظت میکند و برای کسانی هم که به دیابت مبتلا هستند، مفید است و به کنترل قند خون در این افراد کمک میکند.
گیلاس و به خصوص گیلاس ترش یکی از معدود منابع ملاتونین است. ملاتونین هورمونی است که به کنترل چرخه خواب کمک میکند و خواب رو بهبود میبخشد.
مصرف آب گیلاس، درد مفاصل و آرتریت استخوانی رو کاهش میدهد.
دردهای نقرس با مصرف گیلاس، چه به صورت خود میوه و چه آب آن، کاهش پیدا میکنند.
نوشیدن آب گیلاس ترش، کلسترول تام خون، از جمله کلسترول LDL، رو کاهش میدهد. این موضوع اهمیت زیادی دارد زیرا کاهش هر 1 درصد کلسترول خون باعث میشود که خطر بیماری قلبی تا 2 درصد کمتر شود. همچنین بالا بودن کلسترول LDL در خون خطر حمله قلبی رو افزایش میدهد.
کوفتگی و درد بعد از ورزش با خوردن گیلاس کاهش پیدا میکند و به بازسازی و ترمیم عضلانی کمک مینماید. به همین دلیل مصرف آن در بین ورزشکاران بسیار رایج است و همانطور که برای ورزشکاران مفید است برای همه اقشار دیگر نیز مفید میباشد.
نه تنها میتوان از میوه تازه گیلاس و در فصل آن از آن استفاده کرد بلکه میتوان از گیلاس یخزده یا پودر گیلاس هم در تهیه اسموتیها یا انواع غذاها استفاده کرد. اضافه کردن گیلاس به برنامه غذایی، قدم کوچکی به نظر میآید که مانند یک گوله برفی کوچک، تبدیل به گوله بزرگی شده و اثرات مفید چشمگیری بر روی سلامتی از خود به جای میگذارد.
برگرفته از: www.health.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]