استفاده از کره بادام زمینی در حال رایج شدن است و بیجهت نیست که روز به روز افراد بیشتری به خودن این ماده غذایی ارزشمند جذب میشوند. علاوه بر ارزش تغذیهای فوقالعادهای که کره بادام زمینی دارد، با بیماری قلبی نیز مبارزه کرده و توانایی مغزی رو تقویت میکند.
کره بادام زمینی حاوی چربی زیادی است و هر قاشق غذاخوری آن، 115 کالری انرژی دارد. بیشتر چربی موجود در آن از نوع چربی غیراشباع است که از نوع چربی سالم است. البته کمی هم چربی اشباع در آن وجود دارد که مقدار نگرانکنندهای نیست.
بادامزمینی منبع خوب پروتئین گیاهی نیز هست. این ماده غذایی، حاوی انواع مواد معدنی مثل منیزیم، آهن و روی، و همچنین ویتامینهای B و ویتامین E نیز میباشد.
بهترین نوع کره بادام زمینی آن است که تا حد امکان صد درصد طبیعی باشد. بنابراین قبل از خرید، حتماً برچسب غذایی آن رو مطالعه کنید. بسیاری از کارخانجات به کره بادام زمینی، ترکیبات اضافی مثل روغن، شکر و نمک اضافه میکنند تا طعم آن رو بهبود ببخشند. اما این افزودنیها باعث میشوند که ارزش تغذیهای کره بادام زمینی دچار تغییر شود.
مثلاً اگر روی محصول، عنوان “کم چرب” قید شده باشد بدین معنی است که کارخانه از چربی آن کم کرده است و در عوض به آن شکر اضافه نموده است تا طعم خوبی پیدا کند.
اما یک مشکلی در استفاده از کره بادامزمینی وجود دارد و آن اینکه اگر کره بادامزمینی غیرطبیعی تهیه کنید، از مشاهده اینکه روغن و بادام زمینی از هم جدا شدهاند، احساس خوبی نخواهید داشت. اما یک روش خاص وجود دارد که مانع از جدا شدن اجزای کره بادام زمینی از هم میشود.
راه حل، خیلی سادهتر از آن چیزیست که حتی فکرش رو هم بکنید. کافیست که ظرف کره بادام زمینی رو به شکل سر و ته در کابینت بگذارید. یک راهکار دیگر این است که ظرف حاوی کره بادام زمینی رو در یخچال نگه دارید. این کار باعث میشود که روغن آن جامد شده و از خمیر بادام زمینی جدا نشود.
برگرفته از: www.rd.com
گردآورنده: شهرزاد رضاصادقی
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]