همه میدانیم که ماهی برای سلامتی مفید است. اما چرا متخصصین تغذیه انقدر بر مصرف ماهی ساردین پافشاری میکنند؟ ساردین انقدر از نظر ارزش غذایی مفید است که این اصرار متخصصین تغذیه اصلا جای تعجب نیست. با هم نگاهی به برخی از فواید ماهی ساردین میاندازیم.
1 - منبع بسیار خوب امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3، خاصیت ضد التهاب داشته و تریگلیسرید خون را پایین میآورند و در نتیجه به سلامتی قلب کمک میکنند. مقدار امگا 3 موجود در ساردین، بسیار قابل توجه و چشمگیر است.
2 - سرشار از ویتامین B12 میباشد
شاید ویتامین B12 به اندازه ویتامین C مشهور نباشد اما خوب است که بدانید این ویتامین نقش بسیار مهم و حیاتی در حفظ عملکرد عصبی بدن و تشکیل گلبولهای قرمز خون ایفا میکند. همچنین به هضم و جذب پروتین و چربی نیز کمک مینماید.
3 - استخوان ساردین مملو از کلسیم است
مقدار بسیار زیادی کلسیم در استخوان ماهی ساردین وجود دارد. شاید ندانید که استخوان ماهی ساردین قابل خوردن است و به همین دلیل به این ماهی، نام منبع عظیم کلسیم را دادهاند. برای مقایسه کافیست که بدانید، یک قوطی ماهی ساردین با استخوان قادر است 44 درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را تأمین کند اما یک قوطی ماهی سالمون فقط یک درصد از کلسیم روزانه را در اختیار بدن میگذارد. علت این است که شما نمیتوانید استخوان ماهی سالمون را بخورید اما استخوان ماهی ساردین، قابل خوردن است.
4 - مقدار جیوه ماهی ساردین، کم است
حتما شنیدهاید که آبزیان دریایی دارای جیوه هستند و جیوه برای ما مضر است. اما مقدار جیوه موجود در ساردین، در مقایسه با ماهیهای دیگر نظیر سالمون، کمتر است. به همین جهت اگر از بابت جیوه نگران هستید، میتوانید به راحتی ساردین را جایگزین سالمون کنید.
5 - منبع بسیار خوب پروتئین است
همه انواع ماهی منبع عالی پروتین هستند و ساردین نیز از این قاعده مستثنی نیست.
برگرفته از: www.livestrong.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]