تغییر فصل بر روی گرمی و سردی نوشیدنیهایی که مینوشیم، تأثیر میگذارد. مثلاً وقتی که هوا سرد است، ترجیح میدهیم که قهوه رو گرم بنوشیم و برعکس. قهوه، چه سرد باشد و چه گرم، به یک میزان به بدن کافئین میرساند. اما از نقطه نظر سلامتی، به نظر میرسد که نوشیدن قهوه گرم بر قهوه سرد، برتری دارد. اما چرا؟
در تحقیقاتی که در دانشگاه توماس جفرسون بر روی قهوه گرم و سرد و نفاوت مقدار اسیدیته و فعالیت آنتیاکسیدانی آنها صورت گرفت، مشخص شد که فعالیت آنتیاکسیدانی قهوه گرم از قهوه سرد بیشتر است. حتماً میدانید که آنتیاکسیدانها فواید بسیار زیادی برای بدن دارند، مثل کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت و مرگ زودرس. قهوه نیز از خوراکیهای حاوی آنتیاکسیدان است. اما وقتی که گرم است، خاصیت آنتیاکسیدانی خود رو بیشتر نشان میدهد.
نوشیدن قهوه در مقادیر متوسط، نه افراطی، برای بدن مفید است. البته باید تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد. زیرا باید مشخص شود که آیا دما و زمان دم کردن قهوه هم تأثیری بر روی میزان خاصیت آنتیاکسیدانی آن دارد یا خیر.
بر اساس همین تحقیقات، میزان اسیدیته قهوه گرم و سرد با یکدیگر برابر است. در گذشته این تصور وجود داشت که اسیدیته قهوه سرد از قهوه گرم، کمتر است و لذا برای معده مناسبتر است. اما تحقیقات جدید حاکی از آن هستند که PH تمام نمونههای قهوه سرد و گرم در محدوده بین 4/85 و 5/13 میباشد. هم قهوه سرد و هم قهوه گرم، به دلیل داشتن کافئین، میتوانند باعث تشدید مشکلات معده شوند.
البته اگر از علاقمندان به قهوه سرد هستید، باز هم میتوانید از نوشیدن آن لذت ببرید زیرا به هر حال قهوه سرد هم آنتیاکسیدان دارد. قهوه سرد این مزیت رو هم دارد که خوشطعمتر از قهوه گرم است و در نتیجه احتمال اینکه فرد برای افزودن طعم به آن چربی، خامه، شیر یا شکر اضافه کند، کمتر است.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]