هیچ جیز خوشمزهتر از میوه تازه نیست. یکی از میوههای محبوب، موز است. اما همیشه این مشکل وجود دارد که موز خیلی زود قهوهای میشود و دیگر آن تردی و تازگی اولیه را ندارد، به خصوص اگر یک دسته موز بخرید و روزانه فقط یک دانه از آنها را مصرف کنید. در اینجا به برخی راهکارها برای افزایش مدت زمان ماندگاری موز، اشاره میکنیم.
1 - موزها را آویزان کنید
موزه به محض اینکه از درخت جدا میشود شروع به رسیدن میکند اما اگر به یک گیره آویزان شود، گاز اتیلن که باعث رسیدگی موز میشود، کندتر تولید و پخش میشود. آویزان کردن موز همچنین از کبودی و قهوهای شدن موز میشود. بنابراین موزها را در دمای اتاق از جایی آویزان کنید.
2 - موز نارس و سبز بخرید
یکی از راحتترین راهکارهای این است که موز را در زمانی که نارس و سبز است خریداری کنید تا دیرتر به مرحله رسیدگی و زرد شدن برسند.
3 - ساقه موز را با پلاستیک بپوشانید
همانطور که گفتیم، انتشار گاز اتیلن از موز باعث رسیدگی آن میشود. این گاز از ساقه موز متصاعد میشود. بنابراین اگر این قسمت از موز را با پلاستیک بپوشانید، گاز اتیلن متصاعد نشده و موز دیرتر میرسد. بهتر است که هر موز را از موزهای دیگر جدا کرده و تکتک ساقهها را بپوشانید و نه به صورت دستهای.
4 - موزهای رسیده را در یخچال بگذارید
یکی از قوانین طلایی نگهداری مواد غذایی، قرار دادن آنها در یخچال است. اما این یک قانون همیشگی نیست، مخصوصاً وقتی که صحبت از موز میشود. موز نارس و سبز را نباید در یخچال گذاشت اما وقتی که موز کاملاً میرسد، میتوانید آن را در یخچال نگهداری کنید تا دمای سرد یخچال، طول عمر آن را افزایش بدهد (فقط برای چند روز).
5 - موز را منجمد کنید
این راهکار هم یکی از سادهنرین روشها برای نگهداری موز است. البته نحوه منجمد کردن هم مهم است. اگر موز را با پوست منجمد کنید، پوست آنها قهوهای میشود و به نظر تازه نمیرسند. بنابراین موز را پوست بگیرید و هر موز را تکتک ورقهورقه کرده و در در کیسههای پلاستیکی بدون هوا، منجمد کنید.
برگرفته از: www.rd.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]