• دستور پخت :

    طرز تهيه:
    1.فر را روشن کنيد و بر روي دماي 350 درجه فارنهايت تنظيم کنيد.سيني فر را با اسپري مخصوص پخت و پز چرب کنيد.
    2.کدو را به صورت افقي به دو قسمت تقسيم کنيد(بر خلاف جهت طولي) و دانه هاي آن را خارج کنيد.هر دو قسمت کدو را در سيني فر که آماده کرده بوديد قرار دهيد طوري که پوست کدو به سمت بالا باشد.در حفره ي زير هر کدو يک سير قرار دهيد و آن ها را به مدت 1 ساعت در فر بپزيد تا نرم شوند. پس از پخت 20 دقيقه کدو ها را در دماي اتاق قرار دهيد تا خنک شوند(در اين مرحله مي توانيد کدو را در ظرفي در بسته قرار دهيد و به مدت 3 روز در يخچال نگهداري کنيد).
    3.با قاشق درون کدو را خالي کنيد و در محفظه غذا ساز قرار دهيد. سيرهاي پخته شده با کدو و 2 فنجان از آب سبزيجات را به ظرف اضافه کنيد و با يکديگر مخلوط کنيد تا نرم شوند. براي يک دست شدن، مي توانيد چند بار خرده هاي کدوي چسبيده به ديواره محفظه غذا ساز رابا قاشق به سمت پايين بفرستيد.
    4.پوره ي کدو را در ماهي تابه اي بزرگ قرار دهيد؛ باقي مانده آب سبزيجات، مريم گلي، نمک، ادويه و دارچين را به پوره اضافه کنيد.همه ي مواد را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد؛ گاهي پوره را به هم بزنيد تا شروع به جوشيدن کند. سپس حرارت را کم کنيد تا به مدت 10 دقيقه بدون درب بجوشد.
    زمان آماده شدن و پخت: 1 ساعت و 25 دقيقه