• دستور پخت :

    این سس خردل خوشمزه، دستور تهیه آسانی دارد. کافیست که سینه مرغ را به این سس آغشته کرده و کلم بروکسل را به آن اضافه کنید تا یک وعده غذایی خوشمزه کم‌کربوهیدرات و پر پروتئین به شما بدهد. اگر ترجیح می‌دهید که  کربوهیدرات بیشتری در غذای شما باشد می‌توانید به آن سیب‌زمینی پخته اضافه کنید.

     

    1 - فر را تا 232 درجه سلسیوس گرم کنید.

     

    2 - ماهیتابه بزرگی را روی حرارت زیاد، گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن داخل آن ریخته و مرغ را همراه با ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل داخل آن قرار بدهید. بگذارید تا به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای شود، بپزد. سپس مرغ را پشت و رو کرده و ظرف را مجدداً داخل فر بگذارید. اجازه بدهید تا در دمای 232 درجه به مدت 9 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً بپزد، حرارت ببیند.

     

    3 - مرغ را از ظرف خارج کرده و گرم نگه می‌داریم. ماهیتابه را روی حرارت متوسط بگذارید. ½ فنجان آب مرغ و سرکه سیب را داخل آن ریخته و بجوشانید. حرارت را کم کنید و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، به جوشاندن ادامه بدهید. سس خردل، 1 قاشق غذاخوری کره و جعفری را اضافه کرده و هم بزنید.

     

    4 - باقیمانده 1 قاشق غذاخوری روغن را همراه با 1 قاشق غذاخوری کره در یک ماهیتابه نچسب و بر روی حرارت متوسط تا زیاد، گرم کنید. جوانه بروکسل را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه یا تا زمانیکه به رنگ قهوه‌ای ملایم در بیاید، سرخ کنید. باقیمانده 1/8 قاشق چایخوری نمک و ¼ فنجان آب مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. درب ماهیتابه را گذاشته و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که محتویات آن ترد و تازه باشند، بپزید. سپس کلم بروکسل را همراه با مرغ و سس، سرو کنید.