• دستور پخت :

    این غذا،‌ یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که ما آن را به صورت فینگرفود درآورده‌ایم. برای آنکه تردی آن را کاملاً حس کنید به شما توصیه می‌کنیم که این غذا را بلافاصله پس از پخت، میل کنید. مدت زمان کل برای تهیه این غذا، 52 دقیقه است. یعنی 25 دقیقه زمان برای پخت و 25 دقیقه زمان برای سرو کردن. تهیه آن نیزآسان است.

     

    1 -  فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

     

    2 -  پوست بادمجان‌ها را گرفته و آنها را به صورت ورقه‌های بسیار نازک برش بزنید تا در مجموع 48 خلال نازک بادمجان به شما بدهد.

     

    3 -   سفیده تخم‌مرغ، رب گوجه‌فرنگی و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و هم بزنید. سپس خرده‌های نان و پنیر پارمسان را نیز در ظرف دیگری با هم  مخلوط کنید.

     

    4 -  خلال های بادمجان را در مخلوط سفیده تخم‌مرغ قرار داده و پشت و رو کنید تا آغشته به آن شوند. سپس آنها را داخل خرده نان‌ها بغلطانید و پشت و رو کنید. خلال ها را به آرامی تکان بدهید تا خرده‌های اضافی نان از آنها جدا شوند. دقت کنید که با یکدیگر تماس پیدا نکنند.

     

    5 -  خلال ها را به روغن آغشته کرده و بگذارید تازمانی که قهوه‌ای و ترد شوند، به مدت 25 دقیقه، بپزند. سپس بگذارید تا غذا به مدت چند دقیقه کوتاه، سرد شده و بعد سرو کنید.

     

    نکات:

    بادمجان به خودی خود در فر، ترد نمی‌شود. به همین دلیل باید با لایه نازکی از خرده نان پوشانده شود. از آنجایی که بادمجان رطوبت زیادی دارد، این غذا، خیلی زود تردی خود را از دست می‌دهد و نرم می‌شود. پس باید زود سرو و خورده شود.