• دستور پخت :

    قطعاً عاشق این تست اسفناج یونانی(اسپاناکوپیدا)می‌شوید. این پیش‌غذا ترکیبی از اسفناج و پنیر فتا است که می‌توانید از نان لواش یا پیتا در این غذا استفاده کنید. تهیه این پیش‌غذا، آسان است و طعم آن بسیار خوشمزه است.

     

    زمان کل 24 دقیقه

    زمان آماده‌سازی 16 دقیقه 

    زمان پخت 8 دقیقه

    درجه سختی آسان

     

     

     

    1 -  روغن را در یک ماهیتابه نچسب بر روی شعله متوسط تا زیاد، گرم کنید. پیازچه و سیر را روی شعله که کم کرده‌اید، به مدت 1 تا یک و نیم دقیقه تفت دهید تا پیازچه نرم شود.

     

    2 -  اسفناج را اضافه کرده و روی شعله متوسط به مدت  حدود یک و نیم تا دو دقیقه حرارت دهید تا نرم شود. آویشن و فلفل را اضافه کنید. مخلوط اسفناج را داخل یک کاسه ریخته و پنیر فتا را روی آن بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.

     

    3 -  ماهیتابه را به خوبی تمیز کرده و داخل آن روغن بریزید و روی شغله متوسط بگذارید.

     

    4 -  نان های پیتا را روی تخته پهن کرده و با قاشق نیمی از فنجان از مخلوط اسفناج را روی نیمی از نانها پخش کنید. نیمه خالی نان ها را روی نیمه پر تا کنید. سپس آن را توی ماهیتابه گذاشته و بپزید. نان ها را به آرامی فشاربدهید و به مدت یک و نیم تا دو دقیقه بپزید تا سطح پایینی آن قهوه‌ای و برشته شود. بعد آن را پشت و رو کنید و روی دیگر آن را نیز به مدت یک و نیم تا دو دقیقه بپزید تا قهوه‌ای شود.

     

    5 -  از روی شعله برداشته و روی تخته آشپزخانه برش بزنید (هرنان 4 برش).

     

    هر پرس غذا: 2 برش نان به علاوه 3 قاشق غذاخوری سس

     

    نکته:

    این پیش‌غذا، همراه با ماست یونانی یا بدون سس هم خوشمزه می‌شود. البته در این صورت،‌ یکای آن تغییر می‌کند.