• دستور پخت :

    اگر به دنبال یک صبحانه پروتئینی هستید، این خاگینه کینوآ خوشمزه را از دست ندهید. این غذا سرشار از پروتئین است و ترکیب آن با تخم‌مرغ، یک صبحانه سیرکننده را برای شما فراهم می‌کند. اسفناج و فلفل دلمه‌ای نیز سبزیجات مورد نیاز روزانه را فراهم می‌کنند و وقتی که با مرکبات مثل پرتقال ترکیب می‌شوند، به جذب بیشتر کلسیم و آهن موجود در اسفناج نیز کمک می‌کنند.

     

    1 - ¾ فنجان آب را در یک قابلمه کوچک و بر روی حرارت زیاد، به جوش بیاورید. کینوآ را به آب اضافه کرده و بگذارید تا آب مجدداً به جوش بیاید. سپس درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید. بگذارید تا به مدت 15 دقیقه بپزد و بعد درب آن را برداشته و تکان بدهید تا تمام آب آن جذب کینوآ شود. سپس بدون اینکه درب آن را بگذارید، در گوشه‌ای قرار بدهید تا سرد شود.

     

    2 - تخم‌مرغ و سفیده تخم‌مرغ را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کرده و پنیر پارمزان و آویشن را نیز به آن اضافه نمایید. سپس آن را با کینوآی پخته مخلوط کرده و کنار بگذارید.

     

    3 - در یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن زیتون ریخته و آن را روی شعله متوسط تا زیاد بگذارید. فلفل دلمه‌ای، اسفناج و پیازچه را به مدت 2 دقیقه در ماهیتابه تفت بدهید تا فلفل دلمه‌ای نرم شود. سپس مخلوط کینوآ را نیز بدان اضافه کرده، شعله را کم کرده و به تفت دادن روی شعله متوسط، ادامه بدهید. املت را هم زده و به مدت 3 دقیقه، یعنی تا زمانی که تخم‌مرغ‌ها کاملاً خود را بگیرند و املت خشک به نظر برسد، به پخت ادامه بدهید