زمان کل 30 دقیقه
زمان آمادهسازی 14 دقیقه
زمان پخت 14 دقیقه
درجه سختی آسان
1 - در یک ماهیتابه متوسط و نچسب، روغن ریخته و آن را روی شعله متوسط حرارت بدهید. پیاز، نمک و فلفل را در آن به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم شود. مواد را مرتب هم بزنید.
2 - سیر، مرزه و پرکهای فلفل قرمز را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت بدهید.
3 - گوجهفرنگی و لوبیا را نیز افزوده و درب ماهیتابه را بگذارید. به مدت 5 دقیقه بپزید تا عطر آن بلند شود (اگر غذا خشک به نظر میرسد به آن آب اضافه کنید). ریحان را نیز اضافه کرده و غذا را سرو کنید.
اندازه واحد این غذا، ½ فنجان است.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]