• دستور پخت :

    بر حسب اینکه میزان تندی مورد علاقه شما چه مقدار است، می‌توانید مقدار فلفل قرمزی که در این غذا به کار می‌برید را کم یا زیاد کنید.

     

    زمان کل 50 دقیقه

    زمان آماده‌سازی 25 دقیقه

    زمان پخت 25 دقیقه

    درجه سختی آسان

     

     

     

    1 -  برای تهیه مخلوط ادویه این غذا، زیره، آویشن، پودر فلفل چیلی را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. مرغ را با 1 قاشق چایخوری از این مخلوط و 2/1 قاشق چایخوری نمک، آغشته کنید. باقیمانده مخلوط ادویه را کنار بگذارید.

     

    2 -  یک قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، بر روی شعله متوسط تا زیاد، گرم کنید. مرغ را به مدت 4 تا 5 دقیقه، تا زمانی که قهوه‌ای شده و کاملاً بپزد، حرارت داده و سپس به بشقاب منتقل کنید.

     

    3 -  2 قاشق چایخوری روغن باقیمانده و پیاز را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 3 تا 4 دقیقه آنقدر بپزید تا پیازها نرم شوند. سیر و باقیمانده مخلوط ادویه را نیز اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر به پخت ادامه بدهید. ذرت و کدو سبز را نیز در ماهیتابه بریزید و به مدت 4 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. مرغ ،لوبیا، گوجه‌فرنگی خرد شده و پوره گوجه‌فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با درب بسته حرارت دهید تا مزه ها با هم مخلوط شوند. پنیر و گشنیز را نیز اضافه کرده و غذا را سرو کنید.

     

    اندازه هر واحد غذا، 1 فنجان است.