• دستور پخت :

    این دیپ، یک سس ساندویچ فوق‌العاده هم به حساب می‌آید.

     

    1 -  فر را تا 204 درجه سلسیوس گرم کنید.

     

    2 -  بادمجان‌ها را به صورت کامل بر روی سینی فر بگذارید و به مدت 30  دقیقه، آنقدر حرارت بدهید تا همگی به خوبی نرم و قهوه‌ای شوند. بعد از فر خارج کرده و بگذارید سرد شوند.

     

    3 -  بادمجان‌ها را باز کرده و گوشت آنها را با قاشق خارج نمایید و داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و ماست، سیر، آب لیمو، پاپریکا، زیره و نمک  و نیز جعفری را به آن اضافه نمایید. مواد را مخلوط و با جعفری و پاپریکای دودی تزیین نمایید.