• دستور پخت :

     

    این غذا، نوعی سس گوآکامول است اما بدون آووکادو. می‌توانید آن را همراه با چیپس تورتیلا یا سبزیجات تازه و یا به عنوان بخشی از ساندویچ، سرو کنید.

     

    1 -  در یک ماهیتابه تا نیمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. نخودفرنگی‌ها را اضافه کرده و بگذارید تا پخته و نرم شوند. نخود‌فرنگی‌ها را آبکشی کرده و بگذارید تا سرد شده و آب آنها برود.

     

    2 - نخودفرنگی، روغن، آب لیمو، زیره و نمک را در مخلوط‌کن بریزید تا مخلوط و نرم شوند و سپس در یک کاسه بریزید. گوجه‌فرنگی، پیاز، گشنیز و سس فلفل تند را به کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس روی کاسه را پوشانده و بگذارید در یخچال به مدت حداقل 15 دقیقه باقی بمانند تا کاملاً طعم همدیگر را بگیرند. قبل از سرو کردن،‌ غذا را مدتی در دمای اتاق بگذارید.

     

    نکته:

    می‌توانید این غذا را یک روز جلوتر تهیه کنید. همچنین می‌توانید به جای روغن از 2 قاشق خامه ترش بدون چربی استفاده کنید. البته در این صورت، مقدار یکای غذا تغییر می‌کند.