• دستور پخت :

    همه، گل‌کلم برشته را دوست دارند، به خصوص وقتی که تبدیل به این سس هوموس‌مانند خوشمزه و مغذی شود.

     

    1 -  فر را تا دمای 218 درجه سلسیوس گرم کنید. دو سینی یا ظرف مخصوص فر داخل آن قرار بدهید.

     

    2 -  گل‌کلم‌ها را به طور یکنواخت در دو سینی پخش کنید و روی آنها روغن کانولا، نمک و تخم رازیانه بریزید. بگذارید تا به مدت 30 تا 35 دقیقه حرارت ببینند و در میانه پخت هم آنها را پشت و رو کنید تا همه جای آنها برشته شود. سپس اجازه بدهید که سرد شوند.

     

    3 - گل‌کلم، ماست، آب لیمو، روغن و فلفل کاین را در مخلوط‌کن ریخته و به آن ¼ فنجان آب اضافه کرده و به شکل پوره دربیاورید. در صورت نیاز برای اینکه دیپ شما رقیق‌تر شود، می‌توانید به آن آب اضافه کنید. در پایان آن را با ریحان و رنده پوست لیمو تزیین کرده و سرو نمایید.