روغن را در ظرفي ريخته روي آتش قرار دهيد تا داغ شود. آرد را داخل آن ميريزيم حرارت را ملايم مي کنيم و مرتب بهم مي زنيم تا آرد کاملا سرخ شده و طلايي شود. بعد آنرا از روي آتش بر مي داريم و مي گذاريم کمي سرد شود. خاکه قند و دارچشن و هل را با آرد سرخ شده مخلوط مي کنيم و هسته هاي خرما را در مي آوريم و داخل هر يک از خرماها را يک تکه گردو مي گذاريم. نصف از آرد سرخ شده در ديس مسطحي ميريزيم با پشت قاشق روي آنرا صاف مي کنيم و خرماها را روي آن مي چينيم و با بقيه آرد سرخ شده روي خرماها را مي پوشانيم و باز با قاشق روي آنرا صاف مي کنيم. کمي روي آن خاکه قند و دارچين مي پاشيم و پسته چرخ شده را روي آن مي ريزيم. سپس با کارد آنرا بصورت لوزي برش مي دهيم.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]