• دستور پخت :

    این سالاد انقدر دلچسب است که می‌توان از آن به عنوان یک وعده غذایی اصلی سبک استفاده کرد و یا آن  را در کنار وعده اصلی غذا سرو نمود. جو سرشار از فیبر است که خاصیت سیرکنندگی دارد. نخود نیز پروتئین بیشتری به این غذا اضافه می‌کند و در نتیجه گرسنگی را برای مدت بیشتری به تعویق می‌اندازد. سبزیجات رنگارنگ  و گیاهان طعم‌دهنده نیز از نقاط مثبت این غذا هستند. برای اینکه مقدار سدیم مصرفی را کمتر کنید، بهتر است که نخود را در آب بدون نمک بپزید.

     

     

     

    1 -  دو فنجان (475 میلی‌لیتر) آب را در یک قابلمه کوچک به جوش بیاورید. سپس جو را به آن اضافه کرده و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد درب قابلمه را بسته و اجازه بدهید به مدت 35 تا 40 دقیقه روی شعله کم بپزد تا آب کاملاً‌ جذب شده و جوها ترد شوند. سپس از روی شعله برداشته و به مدت 5 دقیقه با درب بسته، کنار گذاشته  و بعد آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید تا سرد شود.

     

    2 - فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سلسیوس گرم کنید. کدو سبز، بروکلی و فلفل دلمه‌ای قرمز را در یک ظرف بزرگ فر ریخته و مرزه را به آن اضافه نمایید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آنها ریخته و مواد را به آن آغشته کنید. بگذارید تا به مدت 20 دقیقه برشته شده و سبزیجات حالت ترد پیدا کرده و به رنگ قهوه‌ای ملایم دربیایند. سپس بگذارید تا سرد شود.

     

    3 -  باقیمانده روغن زیتون را در یک فنجان با سرکه بالزامیک مخلوط کنید. سبزیجات برشته،‌ نخود پخته، ریحان و پنیر پارمزان را به جو پخته اضافه نمایید. سپس مخلوط روغن و سرکه بالزامیک را روی آنها ریخته و آغشته کنید.

     

    4 -  این سالاد را در حالی که دمای آن هم‌دما با محیط است، سرو کنید.