• دستور پخت :

    هالومی بخاطر بافت سفتی که دارد یکی از بهترین انتخابها برای گریل کردن و استفاده بعنوان ماده پروتئینی جایگزین گوشت می باشد. یک وعده هندوانه بخاطر دارا بودن بالاترین میزان لیکوپین دربین محصولات تازه،20 میلیگرم آنتی اکسیدان دارد.لیکوپین از پوست شما دربرابر اشعه مخرب آفتاب محافظت می کند

     

    1- برای تهیه سس: سرکه،عسل و پودر چیلی را مخلوط کنید. روغن را به آرامی اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.

     

    2- گریل یا تابه گریل را روی شعله متوسط تا زیاد قرار دهید. کمی روغن بزنید. پنیر هالومی را به مدت 3 تا 5 دقیقه برای هر طرف آن گریل کنید. تکه های هندوانه را با دستمال کمی خشک کنید و روغن زده روی گریل قرار دهید.  روی آن نمک فلفل بزنید و هر طرف را 2 تا3 دقیقه گریل کنید.

     

    3- در یک کاسه، کاهو،گوجه و خیار را ریخته با 3 قاشق غذاخوری از سس آماده شده آغشته کنید. مخلوط را بین بشقابها تقسیم کنید. روی هر کدام پنیر گریل شده هالومی، هندوانه و نعنای خرد شده بگذارید. مابقی سس را روی آن بریزید.