• دستور پخت :

    1 -  فر را از قبل تا حرارت 425 درجه فارنهایت گرم می‌کنیم. در یک کاسه بزرگ، هویج، رازیانه، یک قاشق غذاخوری روغن و نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل بریزید و با هم به خوبی مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، چغندر، سیر، 2 قاشق چایخوری روغن و یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل ریخته و آنها را نیز به خوبی با هم ترکیب نمایید.

     

    2 -  مخلوط هویج،رازیانه، چغندر، سیر و شاخه از آویشن و سایر سبزیجات را داخل فر بگذارید تا کبابی شوند و به مدت 35 تا 40 دقیقه حرارت ببینند. بعد آنها را از فر خارج کرده و بگذارید تا سرد شوند.

     

    3 -  در همین حین، در یک ماهیتابه کوچک که روی حرارت متوسط گذاشته‌اید، یک قاشق چایخوری روغن باقیمانده را حرارت بدهید. به آن کینوآ و یک‌هشتم قاشق چایخوری نمک و فلف اضافه کنید. بگذارید به مدت دو دقیقه بپزد و سرخ شود تا کینوآ به صورت ملایم برشته شود. ماهیتابه را کج کنید تا ببینید که اگر هنوز آبی در آن باقیمانده است به مدت 3 دقیقه بیشتر بپزد. بعد ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و بدون اینکه درب آن را بردارید، بگذارید به مدت 5 دقیقه باقی بماند. بعد کینوآ را در یک کاسه بزرگ ریخته و اجازه دهید به آرامی سرد شود. مخلوط هویج و رازیانه را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

     

    4 -  وقتی که حبه‌های سیر به قدری سرد شدند که امکان در دست گرفتن آنها بود، پوست آنها را گرفته و در یک کاسه کوچک با کمک چنگال خرد کنید تا به شکل خمیر دربیایند. ماست، رنده پوست لیمو و آب لیمو و یک‌هشتم قاشق چایخوری از باقیمانده نمک و یک‌هشتم قاشق چایخوری باقیمانده فلفل را به آن اضافه کنید.

     

    5 -  دو قاشق غذاخوری سس ماست را روی 4 بشقاب غذاخوری پخش کرده و مخلوط کینوآ را در وسط این بشقاب‌های قرار بدهید. روی آن را هم با چغندر، پسته و جعفری تزیین کنید.