• دستور پخت :

     

    این غذا شامل تمام فاکتورهای موجود در سالاد یونانی است با این تفاوت که در نان همبرگر سرو می‌شود.

     

    1 -  سینی گریل را با کمی روغن، چرب کرده و روی شعله متوسط تا زیاد قرار بدهید.

     

    2 -  مرغ را به صورت ورقه‌های نازک نیم سانتیمتری دربیاورید.

     

    3 -  در یک کاسه متوسط، روغن، سرکه، شوید، آویشن، نمک، پودر سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس آن را روی مرغ ریخته و مرغ را پشت و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شود. بگذارید به مدت 10 دقیقه در این موادمزه دار شود.

     

    4 -  در همین حین، در یک کاسه کوچک، پنیر، شیر و پیاز را با یک چنگال با هم ترکیب کرده و به صورت سس دربیاورید.

     

    5 -  مرغ را گریل نمایید و یک بار پشت و رو کنید تا همه قسمت‌های آن کاملاً پخته و قهوه‌ای شود (در حدود 2 تا 3 دقیقه برای هر طرف آن).

     

    6 -  مرغ را داخل نان همبرگر گذاشته و روی آن 1 قاشق غذاخوری سس پنیر فتا بریزید. سپس روی آن یک برگ کاهو و یک ورقه گوجه‌فرنگی بگذارید و ساندویچ را ببندید.

     

    اندازه واحد این غذا، 1 ساندویچ است.

     

    نکته:

    اگر قطعات مرغ بزرگ هستند، هر قطعه آن را به دو نیم کنید تا داخل نان همبرگر جای بگیرند. به این ترتیب، هر ساندویچ، حاوی دو قطعه مرغ خواهد بود.