این غذا شامل تمام فاکتورهای موجود در سالاد یونانی است با این تفاوت که در نان همبرگر سرو میشود.
1 - سینی گریل را با کمی روغن، چرب کرده و روی شعله متوسط تا زیاد قرار بدهید.
2 - مرغ را به صورت ورقههای نازک نیم سانتیمتری دربیاورید.
3 - در یک کاسه متوسط، روغن، سرکه، شوید، آویشن، نمک، پودر سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس آن را روی مرغ ریخته و مرغ را پشت و رو کنید تا کاملاً به مواد آغشته شود. بگذارید به مدت 10 دقیقه در این موادمزه دار شود.
4 - در همین حین، در یک کاسه کوچک، پنیر، شیر و پیاز را با یک چنگال با هم ترکیب کرده و به صورت سس دربیاورید.
5 - مرغ را گریل نمایید و یک بار پشت و رو کنید تا همه قسمتهای آن کاملاً پخته و قهوهای شود (در حدود 2 تا 3 دقیقه برای هر طرف آن).
6 - مرغ را داخل نان همبرگر گذاشته و روی آن 1 قاشق غذاخوری سس پنیر فتا بریزید. سپس روی آن یک برگ کاهو و یک ورقه گوجهفرنگی بگذارید و ساندویچ را ببندید.
اندازه واحد این غذا، 1 ساندویچ است.
نکته:
اگر قطعات مرغ بزرگ هستند، هر قطعه آن را به دو نیم کنید تا داخل نان همبرگر جای بگیرند. به این ترتیب، هر ساندویچ، حاوی دو قطعه مرغ خواهد بود.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]