• دستور پخت :

     

    این سس را می‌توانید روی تمام غذاها بریزید، از تخم‌مرغ آبپز گرفته تا استیک و سالمون گریل‌شده و حتی سبزیجات کبابی.

     

    1 -  جعفری، گشنیز، موسیر، سرکه، آب پرتقال، پونه کوهی، پوست لیمو، سیر، نمک و فلفل قرمز را در مخلوط کن ریخته و تا زمانی که نرم شوند با هم مخلوط نمایید. سپس به آن روغن اضافه کنید.

     

    2 -  مواد را داخل یک کاسه ریخته و بگذارید حداقل به مدت 30 دقیقه در همان حالت بمانند. سپس داخل یک پارچ ریخته و در یخچال بگذارید. این سس را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگه دارید.