1.فر را روشن کنيد و بر روي دماي 425 درجه تنظيم کنيد.
2.پوست سيب زميني ها را با يک وسيله زبر بساييد و آنها را از طول به 4 قاچ تقسيم کنيد.هر قاچ را به 3 يا 4 قاچ کوچکتر تقسيم کنيد.پس از خرد کردن، سيب زميني ها را به مدت 10 دقيقه در آب و يخ قرار دهيد.
3.پس از 10 دقيقه سيب زميني ها را از آب خارج کنيد و روي حوله کاغذي خشک کنيد.سيب زميني هاي خشک شده را در يک کاسه قرار دهيد؛ چاشني نمک، فلفل و روغن زيتون را به آن اضافه کنيد و با دست اين مواد را مخلوط کنيد تا همه ي سيب زميني ها به چاشني و روغن آغشته شوند.
4. سطح سيني فر را با اسپري نچسب بپوشانيد و سيب زميني ها را در آن پخش کنيد؛ با اسپري روي سيب زميني ها را هم چرب کنيد.سيني را به مدت تقريبا 35-40 دقيقه در فر قرار دهيد تا سيب زميني ها بپزند و برشته و طلايي شوند.در حين پخت،سيب زميني ها را به طور متناوب به هم بزنيد.اگر ترجيح مي دهيد که سيب زميني ها ترد تر شوند 8-10 دقيقه زمان پخت را افزايش دهيد.
5.در صورت تمايل هنگام سرو کردن مي توانيد ادويه بيشتري به آن اضافه کنيد.
زمان آماده شدن: 15 دقيقه
زمان پخت: 40 دقيقه
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]