• دستور پخت :

    طعم ادویه‌ در کنار شیرینی سیب زمینی ها بسیاردلچسب است. زمان لازم برای تهیه این غذا، 42 دقیقه است که 10 دقیقه آن صرف آماده‌سازی و 32 دقیقه آن، صرف پخت می‌شود و تهیه آن بسیار ساده است.

     

    1 -  سیب‌زمینی‌ها را خلال کرده و در آب سرد به مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر یک ساعت،‌ بخیسانید و سپس خشک کنید.

     

    2 -  فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

     

    3 -  سینی فر را با کمی روغن آغشته کرده و خلال های سیب‌زمینی را کنار هم روی سینی قرار داده و روی آنها کمی روغن زیتون بزنید و خوب پشت و رو کنید تا همه سطوح آنها به روغن آغشته شوند.

     

    4 -  پودر چیلی، زردچوبه، نمک و شکر را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کرده  و نیمی از این مخلوط را روی سیب‌زمینی‌ها بپاشید. سپس سیب‌زمینی‌ها را چرخانده و باقیمانده پودر را روی آنها بریزید. سیب‌زمینی‌ها را چندین مرتبه بچرخانید تا مخلوط ادویه، تمام سطوح آنها را به صورت یکنواخت بپوشاند.

     

    5 -  بین سیب‌زمینی‌ها فاصله ایجاد کرده و آنها را بپزید. در طول پخت، یک یا دو مرتبه آنها را بچرخانید. بگذارید به مدت 25 تا 32 دقیقه یا برحسب میزان دلخواهی که می‌خواهید بپزند، حرارت ببینند. سپس آنها را با لیمو و نمک در کنار بشقاب، سرو کنید.

     

     

     

    نکات:

    برای اینکه طعم این غذا، ملایم‌تر شود، می‌توانید به جای روغن زیتون از ¼ فنجان خامه ترش کم‌چرب استفاده کنید. ادویه‌جات را با خامه ترش مخلوط کرده و سیب‌زمینی‌ها را با آن بپوشانید. البته این کار، یکای این غذا را تغییر می‌دهد. و یا می‌توانید برای افزایش طعم سیب‌زمینی‌ها، به جای فلفل چیلی از پودر فلفل کاین و به جای زردچوبه از پودر سیر استفاده کنید.: