کمی آب لیموی تازه و گشنیز تازه به این غذا که الهامگرفته از غذاهای هندی است، طعم فوقالعادهای میدهد.
زمان کل 50 دقیقه
زمان آمادهسازی 20 دقیقه
زمان پخت 30 دقیقه
درجه سختی آسان
1 - فر را تا دمای 232 درجه سلسیوس گرم کنید.
2 - در یک کاسه بزرگ، روغن، گشنیز، زردچوبه، زیره، ½ قاشق چایخوری نمک، ¼ قاشق چایخوری فلفل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
3 - مرغ را در وسط سینی فر گذاشته و هر قطعه را با ، ½ قاشق چایخوری، مخلوط روغن مزه دار کنید.
4 - گلکلم را به کاسه اضافه کرده و به مواد آغشته کنید. سپس آن را دور مرغ به صورت دورچین درآورده و روی مرغ و گلکلمها، کمی روغن بریزید. همچنین باقیمانده ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را روی مرغ بپاشید.
5 - مرغ را به مدت 15 تا 20 دقیقه، تا زمانی که کاملاً بپزد، حرارت بدهید.. سپس گشنیز را نیز اضافه نمایید و با هم ترکیب کنید.
6 - مرغ را به صورت ورقههای ضخیم برش داده و دراطراف بشقاب سرو غذا قرار بدهید. گلکلمها را در بشقاب پخش کنید. کمی آب لیموی تازه روی غذا بریزید
اندازه واحد این غذا 85 گرم مرغ و ¾ فنجان گلکلم است.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]