• دستور پخت :

    کمی آب لیموی تازه و گشنیز تازه به این غذا که الهام‌گرفته از غذاهای هندی است،‌ طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد.

     

    زمان کل 50 دقیقه

    زمان آماده‌سازی 20 دقیقه

    زمان پخت 30 دقیقه

    درجه سختی آسان

     

     

     

    1 -  فر را تا دمای 232 درجه سلسیوس گرم کنید.

     

    2 -  در یک کاسه بزرگ،‌ روغن، گشنیز، زردچوبه، زیره، ½ قاشق چایخوری نمک، ¼ قاشق چایخوری فلفل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

     

    3 -  مرغ را در وسط سینی فر گذاشته و  هر قطعه را با ، ½ قاشق چایخوری، مخلوط روغن مزه دار کنید.

     

    4 -  گل‌کلم را به کاسه اضافه کرده و به مواد آغشته کنید. سپس آن را دور مرغ به صورت دورچین درآورده و روی مرغ و گل‌کلم‌ها، کمی روغن بریزید. همچنین باقیمانده ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را روی مرغ بپاشید.

     

    5 -  مرغ را به مدت 15 تا 20 دقیقه، تا زمانی که کاملاً بپزد، حرارت بدهید.. سپس گشنیز را نیز اضافه نمایید و با هم ترکیب کنید.

     

    6 -  مرغ را به صورت ورقه‌های ضخیم برش داده و دراطراف بشقاب سرو غذا قرار بدهید. گل‌کلم‌ها را در بشقاب پخش کنید. کمی آب لیموی تازه روی غذا بریزید

     

    اندازه واحد این غذا 85 گرم مرغ و ¾ فنجان گل‌کلم است.