• دستور پخت :

    شير، آب و برنج را در قابلمه اي ريخته و روي حرارت گذاشته تا بجوشد. بعد از جوش آمدن، شعله گاز را خيلي كم كنيد. هر چند دقيقه قابلمه را هم بزنيد. اين مرحله زمانبر است و برنج بايستي كاملاً له شود. وقتي محتويات قابلمه غليظ شد و هنوز حدود يك استكان از شير باقي مانده بود، شكر و گلاب را اضافه كنيد بهم زنيد تا شكر حل شود. سپس شعله را خاموش كنيد شير برنج را در ظرفهاي مورد نظر بريزيد و رويش را با دارچين تزيين كنيد.
    شير برنج را مي توانيد به عنوان وعده عصرانه يا ميان وعده مصرف كنيد. خصوصاً براي بچه هايي كه رغبتي به خوردن شير ندارند مي توانيد با خوراندن شير برنج، آنها را از فوايد اين غذا بهره مند كنيد.