• دستور پخت :

    این مافین خوشمزه، انتخاب بسیار راحت و خوبی برای یک دسر

     

    1 -  انار را دانه کرده و 2/3 فنجان از آن را برای مخلوط کردن با شکلات‌ نگه دارید.

     

    2 -  شکلات را با حرارت غیر مستقیم آب کرده و بگذارید تا نرم شده و حالت کرمی پیدا کند.

     

    3 -  یک سینی مخصوص تهیه مافین(کیک یزدی) که جای تهیه 12 عدد را دارد برداشته و در ته هرکدام کاغذ مخصوص مافین بگذارید، سپس شکلات ذوب شده بریزید. روی آن یک قاشق غذاخوری پر، دانه انار بپاشید. بعد روی آن را دوباره با شکلات ذوب‌شده، بپوشانید.

     

    4 -  سینی را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که مافین‌ها خود را بگیرند در یخچال بگذارید.

     

    5 -  مافین‌ها را از سینی خارج کرده، سرو نموده و از خوردن آنها در شب یلدا، لذت ببرید.