1 - گریل را با حرارت متوسط تا زیاد، گرم کنید.
2 - در یک کاسه متوسط، ذرت، گوجهفرنگی، پیازچه، گشنیز، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو، روغن و ¼ قاشق چایخوری زیره و نمک را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.
3 - باقیمانده 2 قاشق غذاخوری آب لیمو، ¾ قاشق چایخوری زیره، ¾ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و بر روی مرغ بمالید. سپس روی مرغ روغن بمالید.
4 - مرغ را به مدت 8 تا 10 دقیقه گریل کرده و یک بار پشت و رو کنید تا کاملاً پخته شود. سپس با ریختن سالاد ذرت بر روی آن، سرو کنید.
اندازه واحد این غذا، 85 گرم مرغ و 3/2 فنجان سالاد است.
نکته:
شما میتوانید ورقههای نازک استیک سینه مرغ را از سوپرمارکت خریداری کنید. همچنین میتوانید سینه مرغ معمولی را خریداری کرده و خودتان آن را ورقه کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]