• دستور پخت :

     

    1 -  گریل را با حرارت متوسط تا زیاد،‌ گرم کنید.

     

    2 -  در یک کاسه متوسط، ذرت، گوجه‌فرنگی، پیازچه، گشنیز، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو، روغن و ¼ قاشق چایخوری زیره و نمک  را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.

     

    3 -  باقیمانده 2 قاشق غذاخوری آب لیمو، ¾ قاشق چایخوری زیره، ¾ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و بر روی مرغ بمالید. سپس روی مرغ روغن بمالید.

     

    4 -  مرغ را به مدت 8 تا 10 دقیقه گریل کرده و یک بار پشت و رو کنید تا کاملاً پخته شود. سپس با ریختن سالاد ذرت بر روی آن، سرو کنید.

     

    اندازه واحد این غذا، 85 گرم مرغ و 3/2 فنجان سالاد است.

     

    نکته:

    شما می‌توانید ورقه‌های نازک استیک سینه مرغ را از سوپرمارکت خریداری کنید. همچنین می‌توانید سینه مرغ معمولی را خریداری کرده و خودتان آن را ورقه کنید.