• دستور پخت :

    این غذا به خودی خود بسیار خوشمزه است اما اگر به آن سس مایونز کم‌چرب همراه با ادویه کاری اضافه کنید، بهتر هم می‌شود. زمان کل تهیه این غذا، 52 دقیقه، زمان آماده‌سازی، 10 دقیقه و زمان پخت آن 40 دقیقه می‌باشد. این غذا مخصوص 6 نفر است.

     

    1 -  فر را تا دمای 425 درجه گرم کنید.

     

    2 -  هویج‌ها را نصف کرده و هر نیمه را بصورت خلال های باریک برش بزنید.

     

    3 -  خلال‌های هویج را همراه با روغن، ¾ قاشق چایخوری پودر کاری و ½ قاشق چایخوری نمک در یک کاسه بزرگ ریخته تا مواد را به صورت یکنواخت به هم آغشته شوند. سپس خلال‌ها را روی سینی فر طوری بچینید که با هم در تماس نباشند.

     

    4 -  بگذارید به مدت 20 دقیقه بپزند. سپس آنها را پشت و رو کرده و روی آنها ¾ قاشق چایخوری باقیمانده پودر کاری و ½ قاشق چایخوری نمک را پاشیده و بگذارید دوباره به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند تا ترد شوند. سپس به مدت چند دقیقه کوتاه بگذارید سرد شوند سپس سرو کنید.