یک راه فوقالعاده خوب برای استفاده بهینه از باقیمانده مرغ. این پیتزا هم میتواند یک شام خوشمزه و هم یک ناهار خوشمزه باشد اما شما میتوانید آن را به عنوان یک پیشغذا یا حتی میانوعده نیز استفاده کنید.
زمان کل 17 دقیقه
زمان آمادهسازی 10 دقیقه
زمان پخت 7 دقیقه
درجه سختی آسان
1 - در یک ماهیتابه متوسط و نچسب، روغن ریخته و آن را روی شعله متوسط حرارت بدهید. پیاز، نمک و فلفل را در آن به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم شود. مواد را مرتب هم بزنید.
2 - سیر، مرزه و پرکهای فلفل قرمز را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت بدهید.
3 - گوجهفرنگی و لوبیا را نیز افزوده و درب ماهیتابه را بگذارید. به مدت 5 دقیقه بپزید تا عطر آن بلند شود (اگر غذا خشک به نظر میرسد به آن آب اضافه کنید). ریحان را نیز اضافه کرده و غذا را سرو کنید.
اندازه واحد این غذا، ½ فنجان است.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]