• دستور پخت :

    یک راه فوق‌العاده خوب برای استفاده بهینه از باقیمانده مرغ. این پیتزا هم می‌تواند یک شام خوشمزه و هم یک ناهار خوشمزه باشد اما شما می‌توانید آن را به عنوان یک پیش‌غذا یا حتی میان‌وعده نیز استفاده کنید.

     

    زمان کل 17 دقیقه

    زمان آماده‌سازی 10 دقیقه

    زمان پخت 7 دقیقه

    درجه سختی آسان

     

     

     

    1 -  در یک ماهیتابه متوسط و نچسب، روغن ریخته و آن را روی شعله متوسط حرارت بدهید. پیاز، نمک و فلفل را در آن به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم شود. مواد را مرتب هم بزنید.

     

    2 -  سیر، مرزه و پرکهای فلفل قرمز را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت بدهید.

     

    3 -  گوجه‌فرنگی و لوبیا را نیز افزوده و درب ماهیتابه را بگذارید. به مدت 5 دقیقه بپزید تا عطر آن بلند شود (اگر غذا خشک به نظر می‌رسد به آن آب اضافه کنید). ریحان را نیز اضافه کرده و غذا را سرو کنید.

     

    اندازه واحد این غذا، ½ فنجان است.