• دستور پخت :

    1 -  روغن را در یک ماهیتابه بزرگ، با حرارت متوسط گرم کنید. پیازچه و سیر را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بپزید. مرتب مواد را هم بزنید. سپس مرغ را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه بپزید. مواد را مرتب هم بزنید تا تمام جهات مرغ به رنگ طلایی – قهوه‌ای دربیایند.

     

    2 -  پودر کاری و آب مرغ را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

     

    3 -  حال، مخلوط کاری را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید بر روی همان حرارت به مدت 2 دقیقه به جوش بیاید تا در همین اثنی مرغ نیز به خوبی بپزد.

     

    4 -  نخود فرنگی‌ها را اضافه کرده و طوری بپزید که ترد بمانند.

     

    5 -  ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و گشنیز و ادویه را به آن اضافه کرده و به صورت دورچین در اطراف برنج سرو کنید.