برای تزیین این غذا میتوانید از ماست یونانی کم چرب و گشنیز خرد شده همراه با ورقههای لیمو استفاده کنید.
زمان کل 40 دقیقه
زمان آمادهسازی20 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
درجه سختی آسان
1 - در یک ماهیتابه بزرگ، روغن ریخته و روی شعله متوسط تا زیاد گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه حرارت بدهید تا نرم شود. گاهی هم بزنید. سپس سیر، زنجبیل، کاری، زیره و گشنیز را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه به پخت ادامه داده و هم بزنید. بعد سبزیجات را اضافه نموده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که ترد باشند، به پخت ادامه بدهید.
2 - نخود، آب سبزیجات و آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید به مدت 5 دقیقه به جوش بیاید و عطر آن بلند شود.
اندازه واحد این غذا، ¾ فنجان است.
نکته:
توصیه میکنیم که این غذا را روی سیبزمینی پخته گرم ریخته و سرو کنید. برای اینکه طعم سیبزمینی را بهتر از این که هست کنید، میتوانید با چنگال آن را خراش دهید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه در دمای 204 درجه سلسیوس حرارت بدهید. سپس گوشت سیبزمینی را به صورت پوره در آورده و با ماست یونانی، نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد این پوره را دوباره داخل پوست سیبزمینی ریخته و سرو کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]