1 - ریحان، آب، آب لیمو، روغن، سیر، نمک، فلفل سیاه و پرکهای فلفل قرمز را در دستگاه مخلوط کن با هم ترکیب کنید تا خمیر نرمی به دست آید. 2 قاشق غذاخوری از سس پستو را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ، فلفل دلمهای، کدو و پیاز را داخل کاسه ریخته و مواد را به هم آغشته نمایید.
2 - پنیر خامهای و پنیر پارمسان را به مخلوط در دستگاه مخلوط کن اضافه نموده و ترکیب کنید تا سس نرمی بدست آید. این پستوی خامهای را داخل کاسه ریخته و درب آن را گذاشته و کنار بگذارید.
3 - روی سینی گریل یا ماهیتابه، کمی روغن ریخته و آن را روی شعله متوسط تا زیاد،حرارت دهید.
4 - مرغ و سبزیجات را به طور یکنواخت در 8 سیخ پخش کنید. اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید، قبل از استفاده، آنها را به مدت 20 دقیقه در آب بخیسانید تا زغال نشوند.
5 - سیخها را روی گریل قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه حرارت بدهید. مرتب پشت و رو کنید تا وسط مرغ دیگر صورتی نباشد.
6 - سیخها را برداشته و در صورت دلخواه روی آنها نمک و فلفل بپاشید و سپس با سس پستوی خامهای، سرو نمایید.
اندازه واحد این غذا، 2 سیخ مرغ و حدود 2 قاشق غذاخوری سس است.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]