• دستور پخت :

    این غذا، یک جایگزین بسیار خوب برای سیب‌زمینی سرخ‌کرده است. طعم این غذا، کمی شیرین  و کمی نیز تند است و با توجه به اینکه در فر تهیه می‌شود، طعم برشته نیز دارد. زمان تهیه این غذا، 28 دقیقه است که 10 دقیقه آن صرف آماده‌سازی و 18 دقیقه، صرف پخت می‌شود. این غذا مخصوص 4 نفر است.

     

    1 -  فر را تا دمای 450 درجه گرم کنید. بر روی سینی فر، کمی روغن بریزید.

     

    2 – خلال های کدو تنبل را روی سینی فر چیده و آنها را به نمک ، روغن و پودر چیلی آغشته کنید.

     

    3 -  بگذارید تا برشته شوند و سپس آنها را پشت و رو کنید. بگذارید تا به مدت 14 تا 18 دقیقه یا به میزان دلخواه شما ترد شوند.

     

    نکات:

    از یک کدو تنبل بزرگ استفاده کنید تا به شما نیم کیلو ورقه گوشت کدو تنبل بدهد و بخش میانی آن را دور بریزید. هر نوع کدوی زمستانی را می‌توان در تهیه این غذا استفاده کرد. بسته به میزان مصرف خود می‌توانید مثدار کدوی مورد استفاده را دو یا سه برابر کنید.