پاستا انواع مختلفی دارد و یکی از محبوبترین غذاهای سراسر جهان است. بعضی از افراد که رژیم لاغری میگیرند، پاستا را با عذاب وجدان میخورند و یا به کلی از خوردن آن دست میکشند. اما نیازی به این همه سختگیری نیست. کافی است که پاستا را سالم تهیه کنید تا همیشه از خوردن آن لذت برده و آسیبی هم به برنامه کاهش وزن شما وارد نشود. در ادامه به نکاتی برای تهیه پاستا رژیمی و سالم میپردازیم.
اکثر ما از نودل آماده گندم برای تهیه پاستا استفاده میکنیم. شما میتوانید از نودل گیاهی مثل نودل کیل یا چغندر استفاده کنید. حتی با آرد نخود هم میتوان نودل تهیه کرد. انواع غلات را میتوان آرد کرده و به نودل تبدیل کرد. تنوع، چاشنی زندگی است. وقتی این همه نودل رنگارنگ در اطراف ما هست و میتوان انواع پاستا رژیمی و خوشمزه را تهیه کرد چرا باید فقط به استفاده از نودل گندم فکر کنیم و انواع پاستا خوشمزه را امتحان نکنیم؟
قبل از اینکه نودل را داخل آب جوش بریزید، کمی نمک به آب اضافه کنید تا طعم پاستای شما بهتر شود. اما دیگر سر میز غذا به پاستای خود نمک اضافه نکنید. همان میزان نمک که به آب ریخته بودید کفایت میکند. به این ترتیب پاستا خوشمزه و سالمی دارید که نمک و سدیم کمتری داشته و برای سلامتی قلب شما بسیار مفیدتر است.
برای اینکه پاستا خوشمزه و سالمتری داشته باشید بهتر است که به جای رب گوجهفرنگی و پنیر پارمزان از گوجه طبیعی و سبزیجات معطر برای طعم دادن به پاستا کمک بگیرید. میتوانید از مارچوبه، نخودفرنگی و حتی تکههای چغندر پخته، هویج و قارچ استفاده کنید.
پاستا سبزیجات یکی از انواع پاستایی است که طرفداران بسیاری دارد. بدین منظور باید در مدتی که آب به جوش میآید، سبزیجات را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون آنها را به مدت یک تا دو دقیقه، تَف دهید تا کمی قهوهای شوند. در این مرحله با اضافه کردن کمی زردچوبه و فلفل سیاه، زیره و گشنیز، یا هر چه ادویه دیگری که خودتان میپسندید، به پاستا طعم بیشتری بدهید. بعد نصف فنجان آب و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به این مواد اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط نمایید تا روی حرارت غلیظ شده و به صورت یک سس در بیاید.
خواندن این مطلب را نیز به شما پیشنهاد میکنیم: چند ادغام غذایی بسیار مفید
برای تهیه یک پاستا رژیمی خوشمزه از سس سبزیجات استفاده کنید. میتوانید برگهای کیل (بدون ساقه) و یا اسفناج را در آب نمک جوشان، به مدت 30 ثانیه بپزید تا در حالی که رنگشان هنوز سبز روشن است، چروکیده شوند. سپس آب آنها را با دست گرفته و بگذارید تا سرد شوند.
در همین حین، یکچهارم فنجان پسته، هسته کاج یا گردو، یکچهارم فنجان روغن زیتون، یک حبه سیر، یکسوم فنجان آب را داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و به خوبی با هم ترکیب کنید تا خمیر نرمی به دست آید. سپس سبزیجات را با یک قاشق پنیر پارمزان رنده شده به این خمیر اضافه کنید و به قدری آب به آن بیفزایید تا رقیق شود. حال آن را روی پاستا ریخته و این پاستا خوشمزه و رژیمی سالم را با لذت میل کنید.
برای داشتن یک پاستای خوشمزه و رژیمی سالم میتوانید به آن ماهی ساردین، روغن زیتون، کپسولهای فلفل یا فلفل سیاه تازه خرد شده، جلبک دریایی یا کمی پنیر پارمزان اضافه کنید. هیچیک از اینها افزودنیهای سنگینی نیستند و در حین سادگی، طعم خوبی به پاستای شما میدهند. هر قدر که از افزودنیهای سالم بیشتری در بشقاب پاستای خود استفاده کنید، برای سیر شدن به خوردن نودل کمتری نیاز دارید و در عوض یک پاستای سالم با افزودنیهای مفید بیشتری میخورید.
خواندن این مطلب را نیز به شما پیشنهاد میکنیم: 8 راهکار برای افزایش دریافت پروتئین
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]